An education isn’t how much you have committed to memory, or even how much you know. It’s being able to differentiate between what you do know and what you don’t Anatole France
(Educatia nu reprezinta ce ai putut sa memorezi, si nici macar cat de multe stii. Educatia iti permite sa diferentiezi cunoasterea de necunoastere.)

joi, 13 octombrie 2011

Web Developeri cu experienta in JavaScript si HTML

Cautam Web Developeri cu experienta in JavaScript si HTML, pentru un proiect in zona de dezvoltare XSLT / XPath, in cadrul Pentalog Iasi.

Proiectul este pentru un cunoscut furnizor de servicii online din Germania, cu o gama extrem de complexa de produse si servicii online in domeniul farma, medical, veterinar si de larg consum.
Se va folosi astfel procesare si debugging XSLT, iar ca mediu de dezvoltare se vor utiliza Eclipse si Oxygen.
Dezvoltarea este web, o parte in .NET iar alta vizeaza tehnologiile HTML si JavaScript (pentru care cautam in clipa de fata persoane potrivite). Sunt necesare doar cunostinte de baza in CSS, deoarece partea de design web nu va fi implicata foarte mult in stadiul acesta.
Framework-ul folosit va fi Cocoon, si uneori sa va folosi si tehnologia Java.

Aplicatia principala pe care se va face front-end si back-end development va fi un CMS online, alaturi de alte site-uri gigant, care au intre 10,000 si 20,000 de pagini.

Pentru mai multe detalii, puteti contacta: laura.f@people-centric.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu